El PSC local veu en Chacón l'experiència necessària per fer front al PP


  • Comparteix:

Chacón en el moment de ser elegida. / Font: ACN

Chacón en el moment de ser elegida. / Font: ACN

El portaveu i primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, celebra el nomenament de la ministra Carme Chacón com a cap de llista per Barcelona a les eleccions generals, que ha tingut lloc aquest dissabte en el consell nacional del partit. Per Villaseñor, l'experiència de Chacón serà de gran ajuda durant la legislatura si es compleixen els pronòstics dels sondejos que donen majoria absoluta al PP. Tot i el suport que el portaveu ha brindat a Chacón, li ha reclamat que augmenti la independència i la visibilitat del PSC respecte del PSOE.

Carme Chacón és oficialment la cap de llista per Barcelona del PSC a les eleccions del 20-N, després d'haver rebut l'aval del 94% dels consellers nacionals. Un total de 259 vots a favor, 11 en blanc i només quatre en contra ratifiquen a Chacón, que ja va ser nomenada per l'executiva aquest dilluns. El portaveu de l'agrupació local, Ferran Villaseñor, creu que el nomenament és positiu per al partit.

Ferran Villaseñor

Coneix molt bé la política estatal i en aquests moments on es preveu que el PP pot treure majoria absoluta cal una persona experimentada.


Villaseñor també està convençut que el PSC ha de tenir més visibilitat i pes en la política del PSOE, tal i com han aprovat moltes agrupacions locals del partit. Pel socialista, aquesta ha de ser una prioritat per a Chacón.

Ferran Villaseñor

És important que es vegi la imatge del PSC, que hi hagi més pes del grup del PSC i llibertat de vot en determinades coses.



Tot i valorar l'experiència que aporten polítics com Rubalcaba i Chacón, el socialista santcugatenc ha explicat que el PSOE configurarà una llista amb cares noves que introduiran idees diferents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.