Les entitats podran optar a avals condicionats per garantir la seva viabilitat


  • Comparteix:

Els Gausacs són una de les entitats santcugatenques

Els Gausacs són una de les entitats santcugatenques

Les entitats de Sant Cugat diposaran, a partir de 2012, d'una línia d'avals condicionats per import de 300.000 euros amb l'objectiu de garantir la seva viabilitat econòmica i millorar-ne la gestió. El ple ha aprovat per unanimitat la proposta, que condiciona els ajuts a la realització de cursos de gestió d'entitats.

La incorporació en els pressupostos de 2012 d'aquesta línia d'avals condicionats permetrà solucionar la difícil situació que pateixen les entitats santcugatenques. D'una banda, suposarà la viabilitat d'aquests ens a curt termini i, de l'altra, la seva pervivència a llarg termini. El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ho ha explicat.

Carles Brugarolas

Davant d'un previsible empitjorament de la situació econòmica d'algunes entitats, hem plantejat un esquema de solució per garantir la pervivència de les entitats.


Els 300.000 euros d'aquests avals estan condicionats a la realització d'un curs de gestió d'entitats sense ànim de lucre i serviran per a l'elaboració tutelada d'un pla de viabilitat que contribueixi a garantir la sostenibilitat d'aquests ens en el futur.

Tots els partits polítics amb representació al ple han aprovat la proposta de manera conjunta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.