El tercer CAP comportarà una redistribució i ampliació dels serveis sanitaris de la ciutat


Temes relacionats

La resolució de l'ERO de Mútua Terrassa arribarà abans de 15 dies (20/set/11)

Les visites als CAP baixen un 29% durant els mesos d'estiu (15/set/11)

Mútua Terrassa aposta per gestionar tots els CAP de Sant Cugat ( 9/set/11)

El CatSalut garanteix la continuïtat de tots els serveis als CAP de la ciutat a partir de setembre (29/jul/11)


  • Comparteix:

Grangé en un moment de l'entrevista

Grangé en un moment de l'entrevista

El regidor de Sanitat, Raül Grangé, espera que la posada en marxa del tercer Centre d'Atenció Primària (CAP) serveixi per ampliar i redistribuir els serveis mèdics que s'ofereixen a la ciutat. Grangé s'ha mostrat partidari d'una redistribució dels serveis per evitar-ne duplicitats i confia que s'habilitin serveis d'urgències pediàtriques i de traumatologia per cobrir la 'gran mancança' d'aquesta ciutat. En una entrevista a Cugat.cat el regidor també ha anunciat que un operador diferent a Mútua Terrassa s'ha presentat al concurs per gestionar el tercer CAP.

L'entrada en funcionament del tercer CAP de la ciutat, prevista per principis de l'any vinent, anirà de la mà d'una redistribució dels serveis sanitaris públics que s'ofereixen a la ciutat. Així ho ha explicat Raül Grangé.

Raül Grangé

La primera tasca un cop licitat el CAP serà distribuir serveis i població. S'haurà d'estudiar què va a cada centre.




Grangé confia que la renovació de la concessió dels tres CAP de la ciutat arribi acompanyada de la posada en marxa dels serveis d'urgències de pediatria i traumatologia. Segons Grangé, l'Ajuntament ja ha fet arribar aquesta petició al departament de Salut de la Generalitat.

Divendres va finalitzar oficialment el termini per presentar, de forma presencial, propostes per gestionar els tres CAP de la ciutat. No obstant això, els operadors sanitaris encara tenen temps fins aquest divendres per presentar-se al concurs de forma on line.

Mútua Terrassa opta a renovar la concessió del CAP Sant Cugat i el CAP Valldoreix i també ha presentat proposta per gestionar el de Can Mates. El responsable de Sanitat de l'Ajuntament ha explicat que una associació de metges i infermers també ha presentat una proposta de gestió per aquest equipament que encara no està enllestit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.