El PP vol revocar la moció municipal de suport a Egunkaria que es va aprovar el març


  • Comparteix:

El regidor PP Alfredo Bergua

El regidor PP Alfredo Bergua

El Partit Popular demanarà que es revoqui la moció en contra del tancament del diari basc Egunkaria i del suport als seus periodistes, que es va aprovar al ple municipal el març passat. Els populars presentaran una moció aquest dilluns perquè consideren que els lligams de la publicació amb el terrorisme estan més que provats.

Tot i que no existeix una sentència judicial que consideri culpables els acusats, el regidor popular a l'ajuntament, Alfredo Bergua, considera més que provada la vinculació del diari clausurat amb el terroristes:

Alfredo Bergua

Està provadíssima la vinculació d'Egunkaria amb ETA


El grup popular presentarà dilluns una altra moció per demanar que s'editi cada any un anuari esportiu de la ciutat, on es reculli tota l'oferta esportiva del municipi.

D'altra banda, el Partit Popular ha anunciat que tindrà en compte les necessitats de la Federació Catalana de la Pedra en el seu programa electoral. Segons el PP, la desburocratizació de les administracions és bàsica perquè el sector de la pedra avanci. La presidenta del Partit Popular a Barcelona, Dolors Montserrat explica que intentaran ajudar al màxim els treballadors d'aquest grup.

Dolors Montserrat

Ajudarem el sector de la pedra


Aquestes declaracions les ha fet Dolors Montserrat durant una visita a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.