Conesa referma el seu compromís amb l'eix Mediterrani


  • Comparteix:

Traçat del Corredor Ferroviari Mediterrani

Traçat del Corredor Ferroviari Mediterrani

L'alcaldessa, Mercè Conesa, considera que el Corredor Ferroviari Mediterrani (CFM) és una eix imprescindible per aconseguir una reactivació de l'economia i per obrir les portes del coneixement a Europa. En aquest sentit, assegura que Sant Cugat, juntament amb Barcelona i altres municipis, treballa en la creació d'una xarxa per fer pressió i aconseguir que aquesta sigui una infraestructura prioritària per a Europa.

Conesa ha destacat que el Corredor Ferroviari Mediterrani dóna oportunitats per reactivar l'economia a Catalunya i obre les portes a l'intercanvi de coneixements amb Europa. Així mateix, ha reconegut que per a Sant Cugat també és molt important que aquest eix tiri endavant, ja que posiciona l'entorn metropolità com a base de la innovació a àmbit europeu.

Mercè Conesa

Tenim molt interès en què el Corredor Mediterrani es consolidi, per poder continuar tirant endavant la nostra tasca a nivell tecnològic i d'innovació. I també per estar millor connectats a Europa.


L'alcaldessa ha assegurat que Sant Cugat i altres municipis com Barcelona estan creant una xarxa en suport de l'eix Mediterrani, que s'activarà a curt termini. Conesa ha remarcat la importància d'aquest eix per al sector empresarial i, en aquest sentit, ha reconegut que seria positiu que les empreses de la ciutat s'adherissin a la iniciativa o a associacions com FERRMED.

Les declaracions ha sorgit després que aquest dijous es reunissin a Brussel·les el president de la Generalitat, Artur Mas, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, juntament amb els presidents valencià, murcià i balear, per reclamar a la Comissió Europea que inclogui aquest eix Mediterrani en el llistat europeu d'infraestructures prioritàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.