Els pisos de lloguer de Promusa, ocupats gairebé en la seva totalitat


  • Comparteix:

Construcció d'un dels habitatges per a la gent gran

Construcció d'un dels habitatges per a la gent gran

Un 98% dels pisos de lloguer construïts per Promusa, que compta amb 460 domicilis en aquest règim, estan habitats. L'índex d'ocupació més elevat es troba en el lloguer per a la gent gran, amb un 100%, seguit del lloguer d'àmbit general i el lloguer per a joves, amb un 97'7% i un 96'8%, respectivament. Pel que fa als habitatges de venda, amb un parc de prop de 1.200 pisos, tots estan ocupats. L'equip de govern dóna a conèixer aquestes dades després que la Generalitat expliqués que té 2.000 pisos de protecció oficial sense residents.

Els pisos de lloguer per a la gent gran, situats a la plaça Lluís Millet i a la d'en Coll, estan tots habitats. Pel que fa als habitatges de lloguer general, l'ocupació és gairebé del 98%. L'ocupació més elevada es troba a la plaça dels Rabassaires i al carrer Benet Cortada. Quant a les vivendes de lloguer per a joves, la major ocupació s'ubica a Can Minguet i avinguda de la Clota, amb una taxa del 97%.

El regidor d'Habitatge, Raül Grangé, ha valorat les dades.

Raül Grangé

La ciutadania pot estar ben tranquil·la. Tot l'habitatge públic que es fa en aquesta ciutat s'utilitza.




Pel que fa als habitatges de venda, amb un parc de prop de 1.200 pisos, tots estan ocupats. En els últims quatre anys, Promusa ha readjudicat 60 habitatges de venda que han estat recuperats per denúncies per ús fraudulent o per pràctiques de tempteig i retracte.

Grangé ha afegit que el criteri actual per gestionar els habitatges es basa en l'equilibri, amb el 60% destinats a lloguer i el 40% a venda. Promusa ja té en marxa una nova campanya de promoció de pisos a l'avinguda de Francesc Macià. El regidor també ha anunciat que es construiran nous pisos al centre de la ciutat i a Mira-sol quan arribi el finançament necessari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.