La junta de veïns de l'EMD debatrà l'establiment de comerços a la trama urbana


  • Comparteix:

Imatge d'una junta de veïns a l'EMD

Imatge d'una junta de veïns a l'EMD

La junta de veïns de l'EMD de Valldoreix portarà aquest dijous a ratificació un recurs d'alçada davant la conselleria de Territori i Sostenibilitat per permetre l'establiment de comerços a la futura plaça de la Centralitat i a l'entorn de l'estació. La sessió també servirà per debatre una moció conjunta de la Candidatura de Progrés i CiU-Actuem en suport del model d'immersió lingüística a les aules. A més, la federació nacionalista instarà la Generalitat a crear plans d'ocupació per reinserir les persones que han perdut l'ajuda per a les rendes mínimes d'inserció (PIRMI).

L'ordre del dia de la junta de veïns ordinària abordarà la presentació del recurs d'alçada davant el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, per fer viable l'establiment de botigues a la futura plaça de la Centralitat i a l'entorn de l'estació dels ferrocarrils.

Altres qüestions que es tractaran serà l'aprovació definitiva d'un paquet de subvencions del departament d'Ensenyament destinat a cobrir despeses de l'escola bressol i l'Escola de Música.

En el capítol de mocions, la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix i CiU-Actuem s'uneixen a l'hora de defensar l'actual model d'immersió lingüística a les escoles.

Ja en solitari, la federació nacionalista demanarà al govern la creació de polítiques i plans d'ocupació per ajudar els ciutadans que han perdut el PIRMI. De la seva banda, la Candidatura de Progrés reclamarà un referèndum sobre la reforma de la Constitució espanyola.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Comença el gran negoci inmobiliari de CIU a Valldoreix. El Valldoreix que tant estimem esta en perill, edificacions, eliminació de zones verdes, etc.

Joan Serrallonga. Enviat el 29/set/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.