L'Ajuntament aposta per una aliança econòmica amb Barcelona

Sant Cugat vol acostar-se a la capital

Política

Publicat el 3/oct/11 per Marc Sala / Adrià Claramunt

L'Ajuntament aposta per estrènyer lligams econòmics amb Barcelona amb la intenció d'establir una aliança que permeti a les dues ciutats actuar com un pol d'atracció per a les empreses. Ho ha explicat l'alcaldessa, Mercè Conesa, que creu que les dues ciutats tenen característiques que les poden fer complementàries. En paral·lel, l'Ajuntament continua treballant amb la intenció que l'estiu vinent Decathlon tingui tots els tràmits administratius enllestits per construir el seu establiment a Sant Cugat. Mira el 'Línia directa amb l'alcaldessa' a Cugat tv

Conesa ha sol·licitat una entrevista amb l'alcalde de Barcelona per establir lligams amb la capital amb la vista posada en una futura cooperació econòmica. Escoltem les paraules de Conesa al programa 'Línia directa'.

Mercè Conesa

Volem posicionar-nos amb Barcelona com un atractiu parc empresarial. Totes dues ciutats podem crear sinergies.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'alcaldessa també ha anunciat a Cugat.cat l'interès de l'empresa francesa Decathlon per negociar amb el Servei d'Ocupació Municipal (SOM) la futura incorporació de treballadors santcugatencs al seu nou centre.

Mercè Conesa

Decathlon ja s'ha ofert per negociar amb el SOM llocs de treball per a joves de la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Tot i que no ha volgut avançar noms, l'alcaldessa assegura que hi ha diverses empreses interessades a establir-se a la ciutat.