El PP insta l'Ajuntament a centrar la despesa en ajudes socials i a les famílies


Temes relacionats

L'Ajuntament estudiarà quins usos donar a la Unió en cas de prosperar l'acord amb l'entitat (29/set/11)

Les famílies pagaran un 278% més pel transport escolar ( 6/set/11)


  • Comparteix:

La roda de premsa ha tingut lloc a la seu del PP

La roda de premsa ha tingut lloc a la seu del PP

El PP insta l'Ajuntament a canviar de 'xip' i centrar la despesa en polítiques socials, en lloc de fer-ho en activitats culturals, festes populars i jardineria, que no considera de primera necessitat. El president i portaveu municipal de la formació, Jordi Carreras, considera més important ajudar les famílies que es trobin en situacions de dificultat, per exemple, pagar el transport escolar al qual la Generalitat va rebaixar la subvenció.

El PP insta l'Ajuntament a canviar de 'xip' i centrar la despesa en polítiques socials, en lloc de fer-ho en activitats culturals, festes populars i jardineria, que no considera de primera necessitat. El president i portaveu municipal de la formació, Jordi Carreras, considera més important ajudar les famílies que es trobin en situacions de dificultat, per exemple, per pagar el transport escolar al qual la Generalitat va rebaixar la subvenció.
Carreras ha destacat que l'any 2010 es van gastar més de 30 milions d'euros en partides que no són de 'primera necessitat', com ara la cultura i la jardineria, i que no entendria que enguany es repetís aquest volum de despesa en els mateixos àmbits.

Jordi Carreras

Tinc molt clar que en aquests moments moltes despeses com els 18 milions en jardineria es poden retallar.


En aquest sentit, Carreras ha instat l'equip de govern a repensar si cal gastar-se gairebé mig milió d'euros en el Teatre la Unió. Per aquest motiu, ha proposat avançar, per exemple, l'assignació de la Generalitat a les residències concertades o subvencionar la totalitat dels 600.000 euros que costa, segons el popular, el transport escolar de la ciutat.

El PP prepara una moció en aquest sentit de cara al ple d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.