Campuzano: 'Els catalans han donat massa confiança als socialistes'

Membres de la JNC amb Carles Campuzano

Política

Publicat el 30/set/11 per Anna González

El diputat de CiU al Congrés Carles Campuzano veu necessari que un partit que no depengui de Madrid guanyi les eleccions espanyoles a Catalunya per defensar-la. Segons Campuzano, els catalans han donat massa confiança als socialistes i ara cal algú que 'planti cara' al PP. Així ho ha afirmat el també membre del Consell Nacional de CDC durant la seva visita aquest divendres a Sant Cugat, convidat per la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC). Campuzano creu que la propera legislatura estarà marcada per un triple repte: superar la crisi de model econòmic, de confiança en la política i d'encaix de Catalunya dins l'Estat espanyol.

Campuzano augura un panorama polític en què el PP formarà govern. És per això, que el diputat al Congrés demana el suport dels catalans per 'plantar cara' al proper govern. En aquest sentit, Campuzano veu necessari que CiU guanyi per primera vegada les eleccions espanyoles a Catalunya, ja que considera que els catalans han donat massa confiança als socialistes.

Carles Campuzano

És difícil. Els catalans han donat massa confiança al PSC i cal canviar-ho.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Tot i així, Campuzano opta per un pacte de partits catalans que defensin el país en un moment clau.


La següent legislatura serà la cinquena per a Campuzano al Congrés. Tot i així, el diputat de CiU ha assegurat que aquesta serà una de les més importants, ja que s'haurà de superar una triple crisi.

Carles Campuzano

Conflueixen una crisi del model econòmic, l'esgotament de les maneres de fer política i la fi de l'encaix de Catalunya a l'Estat

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Campuzano ha participat aquest divendres al sopar-tertúlia que organitza la JNC de la ciutat. La propera convidada serà la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, el segon dimarts d'octubre.