El PP reitera la necessitat de reduir el pressupost per a festes


  • Comparteix:

Jordi Carreras és el president del PP a Sant Cugat

Jordi Carreras és el president del PP a Sant Cugat

El PP veu excessiu el pressupost destinat a festes de barris i districtes. El president de la secció local, Jordi Carreras, ha assegurat que el consistori ha destinat l'any passat cinc milions d'euros a festes populars, mentre que el pressupost per a serveis assistencials i de beneficiència se situa a l'entorn dels 2'8 milions d'euros. Tot i així, Carreras ha matisat que la seva formació no demana l'eliminació de les celebracions, sinó reduir la despesa.

Carreras ha reiterat la riquesa de les festes populars de barris i districtes de la ciutat, sobretot pel seu esperit. És per això que el també portaveu del PP creu que el seu pressupost ha de garantir aquest esperit, però ser més auster.

Carreras veu excessiva la despesa destinada a celebracions de barris i districtes.

Jordi Carreras

És evident que 5 milions d'euros per a una població de 80.000 habitants és una xifra important. Estic segur que es pot reduir.




El PP reitera que cal una política general d'austeritat i que aquestes dotacions han d'anar destinades a serveis socials per atendre les necessitats dels santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.