L'Ajuntament té previst arranjar el paviment del carrer Major


  • Comparteix:

Imatge del carrer Major

Imatge del carrer Major

El paviment del carrer Major es remodelarà un cop s'hagin enllestit els treballs que s'estan fent als carrers de l'entorn. Aquestes obres responen a diverses queixes ciutadanes que denunciaven la inestabilitat del paviment de la via.

Ho ha explicat el regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, en una entrevista al programa 'Primera Plana' de Cugat.cat.

Pere Casajoana

Estem a l'espera per poder començar. Reposarem el paviment per deixar-lo com estava.









Tot i no avançar quins carrers se'n beneficiarien, Casajoana ha assegurat que l'Ajuntament té la intenció d'ampliar la zona vianantitzada del centre de la ciutat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

A los vecinos del tramo de la crta de Vallvidrera que va de la plaza del Centro a la avenida de Terruell, nos gustaria quejarnos del firme de la via, pero no podemos simplemente porque¡ no ¡existe!. Carecemos de aceras y de alumbrado publico, a lo peor cualquier dia de estos, nos pasa por encima un camion, un autobus ect., y luego para quedar bien, nos haran un funeral, de esos que tamto gustan, con corona de flores y todo. Pero no queremos asistir al funeral de nadie ni que asistan al nuestro. SRA ALCALDESA, ACERAS Y ALUMBRADO PUBLICO, EN LA CRTA DE VALLVIDRERA¡¡¡¡¡YA!!!!

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 5/oct/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.