El PSC considera 'insegura' i 'caòtica' la zona d'oci de Can Solà


Temes relacionats

McDonald's inaugura aquest dijous el segon local a la ciutat (22/set/11)


  • Comparteix:

El PSC vol millorar la seguretat de la zona de Can Solà

El PSC vol millorar la seguretat de la zona de Can Solà

El PSC considera necessària una 'reordenació' de l'àrea d'oci de Can Solà i presentarà una moció al proper ple per tal de millorar la seguretat i facilitar la circulació viària de la zona. Entre les propostes dels socialistes hi ha un augment de la pressió policial, un pla de transport públic nocturn i la creació d'un aparcament municipal gratuït.

El secretari de política municipal del PSC, Pere Soler, ha remarcat que a certes hores Can Solà ha esdevingut una 'zona caòtica'.

Pere Soler

Can Solà és una zona darrerament molt afectada pel fenomen del 'botellón'.


Segons Soler, la moció que presentaran al ple té la intenció de ser 'oberta' i explorar diferents alternatives que permetin descongestionar la zona i millorar-ne la seguretat. L'augment de la pressió policial i l'elaboració de plans d'actuació és una de les solucions que proposa el PSC per combatre l'incivisme.

Pel que fa a la circulació, els socialistes creuen que el nou McDonald's no disposa de suficients places d'aparcament i que això ha resultat en un impediment per al trànsit. Soler ha atribuït aquesta situació a la 'mala planificació', i ha destacat la necessitat que tant els negocis com l'Ajuntament ajudin a solucionar aquest problema.

Pere Soler

Demanem que els negocis privats eixamplin les seves zones d'aparcament.


Entre la resta de propostes del PSC hi destaca la possibilitat d'habilitar un servei d'autobusos llançadora nocturns, a més d'elaborar un pla d'informació sobre el consum d'alcohol entre el jovent. Els socialistes han volgut aclarir, però, que la seva moció es limitarà a la zona de Can Solà per evitar fer 'oportunisme' amb l'atropellament que va tenir lloc aquest cap de setmana a una altra zona d'oci de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.