Un santcugatenc, candidat a les primàries del Partit Pirates de Catalunya


  • Comparteix:

El Partit Pirata és un moviment internacional

El Partit Pirata és un moviment internacional

El santcugatenc Juli Bou és un dels candidats a les primàries per liderar el Partit Pirates de Catalunya, en cas que la formació pugui presentar-se a les properes eleccions espanyoles. El partit, que forma part d'un moviment internacional en defensa de la democràcia real, compta amb 600 afiliats a tot el país que funcionen de manera assembleària gràcies a l'ús de les xarxes socials.

Després de cinc anys de trajectòria política, el Partit Pirates surt d'un moviment internacional que ha començat a veure els seus primers fruits a diferents indrets d'Europa. Amb dos representats al Parlament Europeu i amb presència al Parlament de Berlín, on va aconseguir un 8,9% dels vots en les darreres eleccions, el Partit Pirates es prepara per a les properes eleccions del 20-N amb la celebració d'unes primàries.

El florestà Juli Bou és un dels candidats a les primàries del partit per ser elegit com a representant per a les properes eleccions generals. Bou ha explicat quines són les bases del Partit Pirates.

Juli Bou

Juga amb la idea bàsica dels drets humans com a base de tot.


Actualment, el Partit Pirates de Catalunya compta amb 800 afiliats que funcionen de manera assembleària gràcies a l'ús de les xarxes socials. Una de les màximes del partit és la lluita per una democràcia real, motiu pel qual qualsevol membre o persona aliena al partit pot fer propostes a través d'internet sobre aspectes relacionats amb cultura, política o societat. Un cop escoltades aquestes peticions, els responsables del partit s'encarreguen de fer de portaveus d'aquestes suggeriments en els diferents hemicicles on tenen representació.

Actualment el Partit Pirates treballa en l'assoliment de l'aval de població suficient que el govern espanyol exigeix a les diferents forces polítiques per poder presentar-se a les eleccions generals.

Juli Bou

Es demana que un 0'1% de la població censal sigui un aval dels partits que encara no formen part del Parlament de Madrid.



Els procés d'elecció dels candidats del Partit Pirates de Catalunya finalitza la setmana vinent. Qualsevol persona interessada pot conèixer i participar de les decisions del partit a través del web Pirata.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.