L'Ajuntament estudia ampliar les plaques fotovoltaiques a més edificis municipals


  • Comparteix:

Joan Puigdomènech durant l'entrevista

Joan Puigdomènech durant l'entrevista

L'Ajuntament contempla 16 nous emplaçaments municipals per instal·lar més plaques fotovoltaiques. Ho ha explicat el regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, en una entrevista a Cugat.cat on també ha explicat que el consistori té previst ampliar la xarxa de carril bici. Una altra de les apostes del departament és afavorir l'ús dels vehicles elèctrics.

El sostre de l'ajuntament i de la pèrgola del parc de Ramon Barnils ja acullen plaques transformadores d'energia solar. El consistori té la intenció d'ampliar aquest parc. Ho ha explicat Joan Puigdomènech al programa 'Primera Plana' de Cugat.cat.

Joan Puigdomènech

Hi ha equipaments amb sostres òptims per a aquestes instal·lacions. Estem estudiant 16 nous emplaçaments.


L'àrea de Medi Ambient mantindrà la línia establerta dins l'Estratègia Local contra el Canvi Climàtic que té per objectiu reduir les emissions de contaminants. En aquest sentit, Puigdomènech ha explicat que l'aposta passa per estendre les zones vianantitzades i 'crear les condicions' que afavoreixin l'ús de vehicles elèctrics. En aquest paquet de mesures s'inclou l'ampliació de la xarxa de carril bici. Ho explica Puigdomènech.

Joan Puigdomènech

Sant Cugat ja té una important xarxa de carrils per a bicicletes. Però no ens podem aturar.




Crear més zones verdes i fer compatible la convivència entre ciutadans i animals domèstics són altres de les línies que treballarà l'àrea de Medi Ambient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.