Jordi Menéndez és escollit membre del comitè executiu del Consorci del Parc de Collserola


  • Comparteix:

Jordi Menéndez ha estat nomenat membre del Comitè Executiu del Consorci del Parc de Collserola per a aquest mandat. El portaveu del grup socialista a l'Ajuntament, representarà els municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona a l'organisme executiu.

El comitè, del qual formen part membres de la Diputació de Barcelona, de la Mancomunitat i dels ajuntaments de la zona, és l'organisme encarregat de prendre les decisions executives del Consorci del Parc de Collserola. Jordi Menéndez explica quin és un dels objectius de l'entitat per a aquest mandat.

Jordi Menéndez

El Consorci del Parc de Collserola té diversos objectius


Jordi Menéndez ja havia format part del comitè executiu el darrer mandat . El nou membre del Consorci del Parc de Collserola expressa la seva satisfacció per repetir en el càrrec.

Jordi Menéndez

Ocupar aquest càrrec és il·lusionant per a un santcugatenc


La durada del càrrec que ocuparà Jordi Menéndez al Comitè Executiu del Consorci del Parc de Collserola és de quatre anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.