UDC presenta un audiovisual pioner sobre la història del partit

Detall de l'audiovisual

Política

Publicat el 10/oct/11 per Adrià Claramunt

El periodista Francesc Canosa ha destacat que UDC ha estat colpejada al llarg de la història per uns i altres pel fet de ser un partit frontissa. Durant la presentació de l'audiovisual 'Memòria viva. L'empremta personal a la història d'Unió', el director del muntatge ha destacat que aquest projecte pioner a l'Estat espanyol genera coneixement i dóna visibilitat a la història d'un partit que corre paral·lela a la història del país.

Canosa ha destacat que tota la feina s'ha fet a partir de trenta entrevistes en profunditat a personalitats vinculades a UDC, que enguany celebra el 80è aniversari. Aquesta tasca pot suposar la primera pedra, ha dit, per generar més coneixement.

Francesc Canosa

Volem generar coneixement i posar-lo al servei del país.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El també professor de la Universitat Ramon Llull (URL) ha explicat que aquest tipus de projectes són més habituals al Regne Unit i als EUA. Per aquest fet, Canosa s'ha mostrat 'privilegiat' de poder-ho fer d'un partit com UDC i de deixar aquesta iniciativa com a punt de partida per a qui vingui després.

Una trentena de persones ha assistit aquest dilluns a la presentació de l'audiovisual que ha tingut lloc a la Casa de Cultura.