La uaSC demana més subvencions per reformar alguns carrers als districtes


  • Comparteix:

La uaSC recomana demanar més subvencions a la Diputació de Barcelona

La uaSC recomana demanar més subvencions a la Diputació de Barcelona

Un altre Sant Cugat (uaSC) reclama que l'Ajuntament utilitzi les subvencions de la Diputació de Barcelona per remodelar els carrers dels districtes, l'estat dels quals ha titllat de 'deficient'. La plataforma considera positiu que l'equip de govern hagi aconseguit ajuts per remodelar algunes vies del centre de la ciutat, però demana que es faci el mateix a Mira-sol, la Floresta i les Planes.

El membre de la uaSC Jordi Andreu ha felicitat l'equip de govern per l'obtenció de subvencions destinades a l'arranjament dels carrers Marges, Mir, Sallés i Escaletes del centre del municipi, però ha reclamat al consistori que apliqui aquesta estratègia per sufragar les reformes d'altres carrers que es troben en pitjor estat.

Jordi Andreu

Encoratgem l'equip de govern perquè demani subvencions per a altres carrers que també necessiten ser arrenjats.




Andreu ha posat com a exemple de reformes que podrien ser subvencionades per la Diputació les obres del carrer Alps, que es troben en execució, i el projecte d'urbanització dels vuit carrers del sector de La Capella, a Mira-sol. La uaSC també proposa aplicar el mateix procediment a d'altres sectors pendents d'urbanitzar dels districtes de la Floresta i les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.