Una comissió treballarà per millorar la seguretat a la zona d'oci de Can Solà


  • Comparteix:

Imatge aèria de la zona de Can Solà

Imatge aèria de la zona de Can Solà

Sant Cugat, Cerdanyola del Vallès, la Diputació de Barcelona i Mossos d'Esquadra uneixen esforços per millorar la seguretat i el civisme a la zona de Can Solà, amb la creació d'una comissió específica de treball. La intenció és analitzar la freqüència de pas del transport públic a la zona i habilitar aparcaments als negocis privats per fer front a l'absorció dels vehicles dels clients, així com estudiar l'eficàcia d'una campanya informativa sobre el consum d'alcohol i drogues en aquesta zona. La decisió sorgeix d'una moció institucional al ple d'aquest dilluns a instàncies d'una del PSC.

La zona de Can Solà és una zona d'oci nocturn i pateix, durant aquelles hores, acumulació de vehicles mal estacionats al voral, sobre la vorera i a les cruïlles, entre d'altres. A més, alguns joves transiten de manera insegura pels vorals de la carretera, per tal d'accedir a les discoteques i als locals dels voltants. És per aquest motiu que el ple d'aquest dilluns ha acordat una moció institucional per crear una comissió de treball que abordi tots aquests aspectes. Ho explicat el regidor del PSC Pere Soler.

Pere Soler

Coordinar i crear una comissió de treball específica entre totes les administracions i institucions implicades, per tal de fer front al fet des d'una perspectiva global.


El consistori demanarà als negocis privats de la zona l'habilitació de nous espais d'aparcament que absorveixin els vehicles dels clients i estudiarà la viabilitat d'una campanya informativa sobre el consum d'alcohol i drogues a la zona i la conscienciació sobre els consums responsables.

L'equip de govern traslladarà aquests acords a les àrees afectades de l'Ajuntament, al consistori de Cerdanyola del Vallès, a la Diputació de Barcelona, al departament de Salut de la Generalitat, als Mossos d'Esquadra i a tots els comerços i empreses de la zona. També farà arribar els acords a l'Associació d'Empresaris i a la Federació de Comerciants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.