Les persones amb mobilitat reduïda tindran places d'aparcament gratuïtes


  • Comparteix:

Les places d'aparcament estaran a la vora dels domicilis o centres de treball i estudis dels titulars

Les places d'aparcament estaran a la vora dels domicilis o centres de treball i estudis dels titulars

Les persones amb mobilitat reduïda que resideixin, treballin o estudiïn a la ciutat tindran accés a una plaça d'aparcament gratuïta, segons la modificació que l'Ajuntament ha fet de l'ordenança de convivència ciutadana. Per obtenir-ne una caldrà disposar de la targeta d'aparcament corresponent, ja sigui de titular conductor o no conductor, i el certificat oficial de reconeixement del grau de discapacitat atorgat per l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS).

Les places seran d'ús privatiu per a les persones que les obtinguin, se situaran tan a la vora com sigui possible del domicili, centre de treball o estudi del beneficiari i es limitaran a l'horari laboral o lectiu degudament acreditat. La seva validesa serà de dos anys prorrogables, tot i que si no s'utilitza durant dos mesos sense causa justificada es perdrà l'assignació.

Aquesta modificació de l'ordenança de convivència ciutadana incorpora mesures per evitar el frau i l'ús indegut de les places, que serà sancionat amb una multa de fins a 900 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.