CDC celebra la decisió de Brussel·les d'apostar pel Corredor Mediterrani


  • Comparteix:

Jordi Puigneró és president de CDC a Sant Cugat

Jordi Puigneró és president de CDC a Sant Cugat

CDC considera que la decisió de la Unió Europea (UE) sobre el Corredor Mediterrani és 'una bofetada en tota regla' als esquemes mentals d'infraestructures radials de l'Estat espanyol. El president de la formació, Jordi Puigneró, celebra que Europa aposti per aquest eix ferroviari i, per tant, també pels ports catalans i valencians per esdevenir la connexió industrial del Mediterrani amb la resta del continent.

Puigneró ha destacat que Brussel·les vol, fent prioritària aquesta infraestructura ferroviària, corregir els errors que havien comés 'alguns governs de l'Estat espanyol' que, segons ha destacat, van construir infraestructures ineficaces, pròpies del segle XIX.

Jordi Puigneró

Creiem que és una bofetada als governs espanyols, que han estat preocupats perquè el mapa ferroviari espanyol fos radial.



El president de CDC a Sant Cugat ha recordat que el ple municipal va donar suport aquest dilluns a l'eix Mediterrani, gràcies a una moció de CiU.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.