ERC renova l'executiva local després de discrepàncies internes


  • Comparteix:

Jaume Massanés és el nou president d'ERC.

Jaume Massanés és el nou president d'ERC.

Esquerra Republicana a Sant Cugat ha renovat executiva local després que el fins ara president, Jaume Busquets i el secretari d'organització, David Sempere, hagin presentat la dimissió per discrepàncies internes amb la manera de funcionar dels càrrecs electes del partit. La nova executiva, que conserva 8 membres de l'anterior directiva i incorpora 5 cares noves, està presidida per Jaume Massanés.

Les desavinences entre dues maneres de veure el funcionament de la secció local d'ERC a Sant Cugat han acabat en una assamblea extraordinària on s'ha escollit una nova executiva presidida per Jaume Massanés. El segueixen Narcís Clavell com a vicepresident i Maria Rosa Martín com a secretària d'organització del partit.

La nova executiva presenta 5 noves incorporacions i conserva 8 dels anteriors components. El fins ara president, Jaume Busquets, no ha volgut donar més detalls de la seva decisió però ha anunciat que accepta els estatuts del partit i per tant acata l'elecció de la nova junta executiva. Busquets diu que ha presentat la seva dimissió com a president però seguirà militant a ERC:

Jaume Busquets

Accepto les regles del joc democràtic. Han escollit una nova executiva que jo accepto.


Els republicans no han volgut donar detalls sobre les causes de les discrepàncies internes adduint que es tracta de 'problemes normals' en partits com ara ERC que estan creixent. De tota manera, en declaracions a Ràdio Sant Cugat, el nou president, Jaume Massanés, ha explicat que una de les causes rau en els càrrecs de confiança dins l'Ajuntament:

Jaume Massanés

Són desavinences internes i sobre el càrrecs de confiança.


Massanés ha dit que la nova executiva serà de continuïtat i un dels objectius principals és aconseguir un bon resultat en les eleccions al Parlament el proper 16 de novembre.

Jaume Massanés

Hi un canvi però serà de continuïtat. També mantindrem el pacte amb CIU.


D'ençà de la signatura del pacte amb CIU, Esquerra ha viscut una divisió interna sobre els acords assolits i alguns càrrecs de confiança dels republicans dins l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.