CiU és corresponsable de l'estructura ferroviària radial de l'Estat espanyol, segons el PSC


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor és primer secretari del PSC

Ferran Villaseñor és primer secretari del PSC

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha titllat d'electoralistes les declaracions del president de CDC, Jordi Puigneró, on assegurava que la decisió de la Comissió Europea (CE) sobre el Corredor Mediterrani és una 'bufetada' als governs espanyols i al sistema radial ferroviari per el qual apostaven. El PSC recorda a CiU que la federació nacionalista va donar suport a dos governs espanyols del PP i a set pressupostos generals i que, llavors, 'ningú se'n recordava que el Corredor Mediterrani era una prioritat'.

Villaseñor ha destacat que el govern espanyol del PP durant el 2003, que va comptar amb el suport de CiU, va ser qui va decidir que aquesta infraestructura ferroviària no tingués un caràcter prioritari.

Les últimes declaracions de CDC, en què assegurava que la decisió de la CE corregeix el sistema radial ferroviari típic del segle XIX pel que han apostat fins ara els diferents governs de l'Estat espanyol, han fet que el PSC es desmarqui de la moció aprovada en l'últim ple. Segons Villaseñor, les declaracions del president de CDC, Jordi Puigneró, han trencat el consens per interessos electoralistes.

Ferran Villaseñor

CiU va donar suport a la investidura d'Aznar dos cops i a set pressupostos. Demanem a CiU suport a la unitat del país i no més declaracions tàctiques per temes electorals.



El socialista ha destacat que el Corredor Mediterrani ha de ser un projecte de país, en què vagin de la mà els sectors socials, econòmics i polítics, per aconseguir ser una zona més competitiva i esdevenir una possible eina per sortir de la crisi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.