EL PSC demana al govern espanyol la immediata posada en marxa de la línia de passatgers Mollet-Papiol


  • Comparteix:

Pere Soler denuncia els incumpliments per part de Renfe.

Pere Soler denuncia els incumpliments per part de Renfe.

Els socialistes denuncien l'incompliment, per part del govern central, de la posada en marxa de la línia de passatgers entre Mollet i el Papiol, prevista el mes de setembre. La Federació Oest del PSC, en les seves propostes sobre infaestructures, demana també a la Generalitat la supressió del Vial de Cornissa, que travessa Collserola, contemplat el Pla General Metropolità del 1976.

Són unes propostes 'reivindicatives i d'incompliment' per part del govern de la Generalitat i del govern central. Així ho ha expressat el membre de l'executiva local del PSC, Pere Soler, que juntament amb Manuel Royes i Josep Casajuana han presentat a Terrassa les propostes socialistes de la Federació Vallès Oest en matèria d'infraestructures. Soler s'ha referit a Sant Cugat i ha denunciat l'incompliment en data i servei del govern sobre la posada en marxa de la corona ferroviària. Escoltem les paraules de Pere Soler.

Pere Soler

Volem denunciar l'incumpliment de la posada en marxa de la linia ferroviària que es va prometre pel mes de setembre.


Soler ha denunciat també la passivitat que afirma té la Generalitat davant les continues reivindicacions respecte la modificació del PGM del 1976 que preveu la construcció d'un Vial de Cornissa a travessa la serra de Collserola. El PSC demana la supressió d'aquest vial, tot i que s'oposen a la revisió total del PGM. Ho explica Pere Soler.

Pere Soler

Demanen de nou a la Generalitat que modifiqui l'apartat del PGM que contempla la construcció d'un vial de cornissa a Collserola.


Restablir la gratuïtat del peatge de Les Fonts ha estat una altra de les propostes que ha llençat el partit dels socialistes. Unes propostes, recordem, definides a partir de les necessitats de cada municipi, però amb una clara visió de futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.