El 'Taller d'Idees' d'ICV-EUiA aposta per un enfortiment de les esquerres a la ciutat


  • Comparteix:

Membres d'ICV-EUiA al taller

Membres d'ICV-EUiA al taller

L'enfortiment de l'esquerra santcugatenca a través de taules de participació amb partits polítics i moviments socials és la conclusió principal extreta de la primera etapa del 'Taller d'Idees' promogut per ICV-EUiA. Els ecosocialistes també volen millorar els canals d'informació tant interns com externs de la coalició i encoratja la ciutadania a participar activament en els processos polítics de la ciutat.

La proposta que va sorgir amb més força de la segona sessió de treball del 'Taller d'Idees', celebrada aquest divendres, és la necessitat de construir un 'espai comú' per a l'esquerra local. Això inclou els partits polítics afins a aquesta tendència ideològica i les organitzacions progressistes de la ciutat. Ho explica el membre de la comissió de dinamització del 'Taller d'Idees', Narcís Sánchez.

Narcís Sánchez

Hem fet una proposta de creació d'una taula comuna en què puguin participar partits polítics i moviments que comparteixen l'ideari d'esquerra.




Sánchez ha destacat que, amb aquest projecte, la formació ecosocialista també vol potenciar els processos de participació ciutadana i anima els santcugatencs a ser elements actius de la política de la ciutat. ICV-EUiA també pretén millorar la informació interna i externa de la coalició, per establir millors canals comunicatius.

Durant la segona sessió de treball, també s'han debatut qüestions com les noves formes de fer política que ha d'assumir l'esquerra, com es pot influir en els valors de la societat i com cal combatre la majoria política municipal, entre d'altres.

El president ecosocialista, Joan Calderon, s'ha compromès a vehicular les conclusions del procés de debat a la propera assemblea local que tindrà lloc abans de finals d'any. Durant aquesta trobada, també s'elegirà la nova direcció d'ICV a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.