ERC promet el rescat total del peatge de Les Fonts si guanya les eleccions del 16-N


  • Comparteix:

Joan Ridao i Pilar Dellunde i el nou president, Jaume Massanés.

Joan Ridao i Pilar Dellunde i el nou president, Jaume Massanés.

ERC augmentarà, de forma notable, la dotació de policia estatal a la comarca per acabar amb la 'burla' que, asseguren, s'està exercint des del govern espanyol en matèria de seguretat. Aquest és un dels compromisos que figuren en la campanya d'ERC al Vallès Occidental, en què també es dóna prioritat al rescat total i immediat del peatge de Rubí a l'autopista E-9.

La formació republicana s'ha mostrat molesta amb la infradotació de policia estatal que hi ha al conjunt de la comarca. El diputat Joan Ridao s'ha fet ressó dels problemes que té la comissaria de Sant Cugat per cobrir les vacants existents.

En aquest sentit, el republicà ha mostrat el compromís ferm d'ERC d'atorgar al Vallès Occidental la presència policial necessària, en cas que guanyin les eleccions:

Joan Ridao

Rescatar el peatge de l'E-9 suposaria una inersió de mil milions de les antigues pessetes


L'altre prioritat d'Esquerra de cara a la nostra comarca és l'alliberament del peatge de Les Fonts, que des de setembre és gratuït només pels usuaris que passin un mínim de 8 vegades al mes. Joan Ridao ha assegurat que el peatge de l'E-9 és el més barat de rescatar de tot Catalunya:

Joan Ridao

Volem augmentar la ràtio de policies per habitant i així assegurar els mínims de seguretat que ha de tenir un municipi


Dins el capítol d'infraestructures a la nostra ciutat, ERC ha reiterat la seva oposició al Vial de Cornissa i la creació d'una nova via paral.lela a l'A-7. En materià ferroviària, el partit ha reclamat el soterrament de la línia del TGV, la creació d'una estació entre Coll Favà i Vullpalleres i l'adequació immediata de l'estació de Renfe de la línia Mollet-El Papiol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.