El PP lamenta la manca de negociació amb l'equip de govern per les ordenances fiscals


  • Comparteix:

Jordi Carreras en una imatge d'arxiu

Jordi Carreras en una imatge d'arxiu

El PP critica la poca predisposició de l'equip de govern per arribar a acords entorn les ordenances fiscals amb el seu grup municipal. La formació lamenta que CiU busqui el suport del PSC i ICV-EUiA i deixi al marge el PP, que proposa rebaixar un 25% l'Impost sobre Béns Immobles (IBI) en els propers quatre anys. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ja va avançar durant una entrevista a Cugat.cat que aquesta mesura és inassumible per l'Ajuntament.

El grup municipal del PP lamenta la inexistència de negociacions amb l'equip de govern per les ordenances fiscals. La formació manté que la federació nacionalista està abaixant l'IBI en altres municipis, mentre que a Sant Cugat es planteja la seva apujada, a més d'incorporar una nova taxa de clavegueram. Ho ha assegurat el president del PP a la ciutat, Jordi Carreras.

Jordi Carreras

El que s'hauria d'estudiar és reduir la despesa de l'Ajuntament perquè es pugui descarregar als santcugatencs.




De la seva banda, Conesa atribueix la llunyania de posicions de les dues formacions a la impossibilitat d'aplicar la mesura proposada pel PP. Tot i així, el també portaveu del grup municipal del PP, Jordi Carreras, ha matisat que es tracta d'una proposta d'estudi a valorar.

Jordi Carreras

Nosaltres a la campanya electoral el que proposàvem era estudiar, que no és el mateix que prometre, una reducció de l'IBI en un 25% en quatre anys. Era una manifestació d'intencions.








El PP ha posat com exemple l'aliança entre ambdues formacions en altres municipis com Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.