Tres santcugatencs, als òrgans de govern de Ciutadans (C's)


  • Comparteix:

José Manuel Villegas ha estat reelegit secretari d'organització

José Manuel Villegas ha estat reelegit secretari d'organització

El santcugatenc José Manuel Villegas ha estat reelegit secretari d'Organització de Ciutadans (C's) en el tercer congrés del partit, celebrat aquest cap de setmana, que ha donat novament confiança a la candidatura d'Albert Rivera i ha renovat el seu equip directiu. Els també santcugatencs José María Fabregat i Sergio Blázquez han estat elegits per ocupar un lloc en el consell general de la formació.

El santcugatenc i actual número 4 de C's, José Manuel Villegas, repeteix en el comitè executiu, format enguany per 16 membres, com a secretari d'Organització. També s'incorporen com a novetats en el consell general els santcugatencs José María Fabregat i Sergio Blázquez, triats pel sistema de llistes obertes.

Amb el nou equip, segons ha assegurat Villegas, es destaca el pes que té l'agrupació de Sant Cugat a l'executiva del partit. El secretari d'Organització ha destacat, a més, quins són els objectius principals de la formació a la ciutat.

José Manuel Villegas

Hem de consolidar l'estructura del partit a Sant Cugat i a altres llocs i també hem de continuar creixent.



En termes generals, el partit vol centrar-se a millorar els resultats a les següents eleccions a la Generalitat i a les municipals.

En el tercer congrés de C's també s'ha donat suport a la candidatura liderada per Albert Rivera, que ha comptat amb el suport del 72% dels vots emesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.