El PP es proposa augmentar la pràctica de l'esport entre els escolars


  • Comparteix:

Rafael Enríquez i Alfredo Bergua.

Rafael Enríquez i Alfredo Bergua.

La campanya electoral del PP en matèria esportiva se centrarà, a Sant Cugat, en una major inversió per a la pràctica de jocs esportius escolars. Això ha anunciat la diputada Mª Àngels Estallés en la reunió que ha mantingut la formació amb les entitats esportives locals per analitzar quines són les necessitats actuals de Sant Cugat.

El regidor del PP, Alfredo Bergua, ha remarcat que s'ha de potenicar encara més la pràctica esportiva al nostre municipi i, sobre tot, la que es realitza a través del programa Jocs Esportius Escolars. El popular ha dit que, si el PP arriba al govern de la Generalitat, la Secretaria General de l'Esport esmerçarà més esforços en difondre l'esport a les escoles:

Alfredo Bergua

La Secretaria General d'esport ha d'invertir més en la pràctica esportiva a les escoles


De la mateixa opinió ha estat la diputada Mª Àngels Estallés que ha remarcat les bones instal.lacions que té la ciutat en comparació amb els municipis de la resta de la comarca:

Mª Àngels Estallés

En comparació amb altres municipis Sant Cugat té un gran increment d'instal.lacions esportives


Els populars han fet aquestes declaracions en la trobada que han celebrat amb les entitats esportives de sant Cugat. A la reunió també ha estat present Eva García, número 8 a les llistes al Parlament pel PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.