La uaSC exigeix transparència a l'equip de govern sobre la taxa del clavegueram


  • Comparteix:

Jaume Massanés

Jaume Massanés

Un altre Sant Cugat (uaSC) demana transparència a l'Ajuntament pel que fa a la taxa de clavegueram i exigeix que es faci pública la planificació detallada del seu mateniment per zones. El portaveu de la plataforma, Jaume Massanés, també reclama que les bonificacions aplicades a les noves ordenances fiscals depenguin dels ingressos familiars. A més, també vol que l'equip de govern elimini despeses innecessàries i no pas les relacionades amb els temes socials.

Massanés ha criticat que la taxa s'inclogui al rebut de l'aigua i demana l'equip de govern que faci pública la planificació detallada del seu manteniment per zones. A més, ha subratllat que aquest manteniment ha estat, fins al moment, nul.

Jaume Massanés

No té justificació a menys que ara sí que tinguem un manteniment correcte del clavagueram. A data d'avui el manteniment ha esta quasi nul.



Pel que fa a les bonificacions, la uaSC considera que no es pot aplicar el mateix criteri a una família nombrosa amb ingressos mensuals 'importants', que a un jubilat que disposi d'una pensió ajustada. Així ho ha exemplificat el portaveu de la uaSC, Jaume Massanés, que també ha reivindicat més estalvi a l'equip de govern, especialment pel que fa a despeses innecessàries i no pas en aspectes relacionats amb temes socials.

Massanés també ha destacat que s'hauria de revisar l'impost de vehicles, segons la cilindrada i la utilització, per fer-lo més just.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.