Sant Cugat i Barcelona treballaran juntes per mancomunar serveis a les Planes


  • Comparteix:

Conesa i Trias durant la reunió

Conesa i Trias durant la reunió

Sant Cugat i Barcelona mancomunaran serveis al districte de les Planes, compartit entre els dos termes municipals. La decisió sorgeix de la reunió que han mantingut aquest divendres l'alcaldessa, Mercè Conesa, i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, on han tractat temes d'interès comú per a les dues ciutats. Conesa també ha proposat que els municipis de l'Àrea Metropolitana participin activament en la promoció econòmica d'aquesta zona i s'unifiqui la marca 'Barcelona'.

Conesa considera que és un bon moment per treballar conjuntament amb Barcelona i mancomunar serveis a la zona de les Planes. La reunió ha servit per començar a donar forma a un grup de treball per decidir, entre d'altres coses, com fer dispositius de seguretat conjunts o compartir equipaments i serveis. Conesa ho explica a Cugat.cat.

Mercè Conesa

Hi ha serveis que es poden compartir, com el transport públic o equipaments com escoles bressol.



A la reunió, Conesa ha expressat a Trias la seva voluntat de reordenar les iniciatives de promoció econòmica a l'Àrea Metropolitana i unir-les en una mateixa marca, la de 'Barcelona'. En aquest sentit, l'alcaldessa ha agraït la 'generositat' de Trias i ha assegurat que l'alcalde és conscient que Barcelona engloba més que el territori de la mateixa ciutat.

Mercè Conesa

L'alcalde Trias té la ferma voluntat que aquesta promoció econòmica vagi més enllà de les fronteres de la mateixa ciutat.



Trias s'ha mostrat d'acord en oferir el nom i la capitalitat de Barcelona per vendre a l'exterior el territori, sense manllevar la personalitat i les característiques de cada un dels municipis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.