Integrar en el paisatge el Corredor Mediterrani, proposta de CiU al proper ple


  • Comparteix:

Sessió anterior del ple

Sessió anterior del ple

CiU demanarà al ple de novembre la cobertura de les línies de Renfe al seu pas per Sant Cugat com a mesura per integrar paisatgísticament el Corredor Mediterrani. La sessió plenària també discutirà una altra proposta de la federació nacionalista per posicionar el nostre municipi com una ciutat intel·ligent de referència de Catalunya.

En relació amb el Corredor Ferroviari pel municipi, CiU vol sol·licitar al govern de l'Estat espanyol que inclogui la cobertura de les línies de Renfe al seu pas per Sant Cugat i implicar la Generalitat en aquesta qüestió. A més, la moció busca informar la Comissió Europea (CE) sobre les demandes de la nostra localitat per desenvolupar el Corredor Ferroviari Mediterrani.

Al ple d'aquest mes, la formació també presenta un document que busca posicionar Sant Cugat com a referència de 'ciutat intel·ligent' i cercar fonts de finançament per la promoció d'aquest projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.