La CUP crida a la participació per a la vaga del 17-N


  • Comparteix:

Cartell reivindicatiu de la CUP. /Font: Cup

Cartell reivindicatiu de la CUP. /Font: Cup

La Candidatura d'Unitat Popular emplaça la ciutadania a mobilitzar-se durant la jornada de vaga d'aquest dijous convocada a les universitats públiques en contra de les retallades en matèria d'ensenyament. Els independentistes consideren que no es poden quedar de 'braços creuats' davant les tissorades en educació i sanitat quan, diuen, hi ha diners per rescatar entitats financeres.

La CUP crida a estudiants, professors i treballadors de les universitats públiques catalanes a secundar la vaga del 17-N. Davant la convocatòria de vaga a les universitats públiques catalanes feta per plataformes d'estudiants i la CGT, la Candidatura d'Unitat Popular de Sant Cugat fa crida a totes les persones vinculades amb el món universitari a secundar l'aturada i participar de les mobilitzacions convocades.

El partit considera que en època de crisi no es poden tocar les inversions en educació i sanitat, quan es practiquen rescats a entitats financeres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.