L'equip de govern sotmetrà a debat plenari una modificació del pla especial d'usos


  • Comparteix:

Casajoan i Romero durant la roda de premsa

Casajoan i Romero durant la roda de premsa

El ple municipal debatrà aquest dilluns una modificació del Pla Especial d'assignació d'usos a diversos equipaments del municipi. La sessió també tractarà una proposta de modificació de l'ordenança d'usos comercials per flexibilitzar la implantació de negocis no estrictament comercials. L'equip de govern també portarà a discussió tres qüestions relacionades amb la delimitació dels límits territorials amb Rubí, Sant Quirze i el Papiol.

La primera moció vol canviar els usos dels equipaments que suposen més de deu hectàrees d'equipament públic repartides entre les avingudes de Roquetes i Can Canyameres i els carrers de Víctor Català i Abat Escarré. La proposta busca la conversió dels terrenys a tocar de l'avinguda de Roquetes a ús logístic ja que aquí s'hi instal·larà la seu de Valoriza i les cotxeres dels autobusos municipals. Fins ara eren terrenys d'ús esportiu però aquest ús s'ha construït a la zona de La Guinardera.

Els usos esportius que es perden en aquesta zona es traslladen al sector del carrer de Víctor Català on ja hi ha instal·lacions esportives. Dins aquest paquet de mesures hi ha una tercer punt que és possibilitar urbanísticament el cobriment de la pista poliesportiva del carrer d'Abat Escarré, tot i que no hi ha intenció de tirar endavant aquesta possibilitat.

El regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, n'explica els motius.

Pere Casajoana

Adaptar els usos segons les determinacions del Pla Director d'Equipaments Locals.


Una altra moció preten flexibilitzar l'ordenança municipal que impedeix la instal·lació d'establiments no estrictament comercials a algunes zones de la ciutat. La modificació busca revitalitzar el comerç a alguns espais del municipi, d'aquesta manera Mira-sol Centre, Coll Favà i Volpelleres Centre deixen d'estar vetats a negocis que no obren dissabtes. Només l'eix de vianants quedarà amb les limitacions actuals.

Per últim, tres mocions buscarà ressoldre qüestions de límits territorials amb Sant Quirze, el Papiol i Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.