El PSC considera que CiU els ha 'robat' el catalanisme


Temes relacionats

El PSC local fa una crida a 'refundar' el partit després de la derrota (20/nov/11)

CiU guanya de nou unes generals a Sant Cugat i el PP puja a la segona posició (21/nov/11)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor i Pere Soler a la seu del PSC

Ferran Villaseñor i Pere Soler a la seu del PSC

El PSC local atribueix gran part de la seva davallada electoral al fet que CiU ha aconseguit 'robar' als socialistes l'adjectiu 'catalanista', generant la percepció que no han defensat els interessos de Catalunya. Ho ha dit el primer secretari del PSC a la ciutat, Ferran Villaseñor, que ha assegurat que el gran problema de la seva formació ha estat la mala política de comunicació amb la ciutadania, dificultat que s'ha agreujat amb la crisi econòmica.

Villaseñor ha acusat CiU de desmarcar-se del terme 'nacionalista' i apropiar-se del catalanisme tradicionalment associat al PSC. Segons el primer secretari socialista, la coalició ha fet servir la confrontació amb el govern espanyol per desplaçar els socialistes de la centralitat política del país.

Ferran Villaseñor

CiU ens ha robat el terme 'catalanista' i l'hem de reivindicar.


En aquest sentit, Villaseñor ha fet una crida a posar 'els valors per davant dels fets', i a reivindicar el tarannà federalista del PSC per davant d'obres de govern concretes. Segons el primer secretari del PSC, el seu partit ha de canviar molt la seva política de comunicació per aconseguir traslladar les seves idees a la ciutadania.

Malgrat això, ha reconegut que la formació necessita 'reestructurar-se' a partir del Congrés del desembre per aconseguir ser més transparent, oferir cares noves i introduir altres sensibilitats al partit, com ara els moviments socials vinculats al 15-M.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.