Mercè Conesa: 'Sant Cugat encara té marge de maniobra abans de retallar els salaris públics'


  • Comparteix:

Conesa i Mas, en una foto d'arxiu.

Conesa i Mas, en una foto d'arxiu.

L'Ajuntament no té previst aplicar retallades en els salaris dels treballadors públics tal com ha anunciat el president del govern, Artur Mas, si no és que la mesura l'implanta l'executiu. Ho ha dit l'alcaldessa, Mercè Conesa, en declaracions a Cugat.cat, en les quals ha subratllat que Sant Cugat encara té marge de maniobra abans de rebaixar els sous dels empleats públics per reduir la despesa.

Tot i qualificar la mesura d''impopular', Conesa ha justificat la decisió del govern dient que el 'forat' de la Generalitat és tan gran que no hi ha cap més sortida per treure la crisi de les arques públiques.

De cara a Sant Cugat, Conesa no es planteja cap tipus de retallada dels salaris dels treballadors públics, si no és que la implanta el govern.

Mercè Conesa

L'Ajuntament encara té marge de maniobra abans d'una retallada de sous.


La Generalitat ha anunciat noves mesures d'austeritat com la retallada 'moderada' dels salaris dels treballadors públics per reduir la despesa i així acomplir amb els objectius de dèficit pactats amb la Unió Europea (UE). El paquet de retallades del govern recull 'una corresponsabilització en el manteniment dels serveis essencials' que podrien afectar taxes com les del cànon de l'aigua, les matrícules universitàries, el preu de la benzina i el transport públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.