La reducció pressupostària de l'EMD afectarà la prestació de serveis


  • Comparteix:

Puig en un moment de l'entrevista

Puig en un moment de l'entrevista

El pressupost de l'EMD de Valldoreix per a l'any vinent estarà marcat per la baixada d'ingressos i això es traduirà en la reducció de recursos en totes les partides. El president de l'entitat ha explicat a l'entrevista bimensual de Cugat.cat que les xifres definitives dels comptes de l'any vinent no es concretaran fins que no es renovi el conveni entre l'EMD i l'Ajuntament. Mira l'entrevista al president de l'EMD a Cugat tv

L'EMD es regeix pel conveni signat amb l'Ajuntament al 2006 i actualment estan en converses per renovar aquest acord. Per tant, el pressupost no es podrà definir fins a conèixer el nou conveni ja que aquest inclourà el retorn a Valldoreix d'una part de territori i en conseqüència la devolució de quotes per part de Sant Cugat.

Tot i no tenir xifres definitives, el president de l'EMD, Josep Puig, ha avançat retallades en totes les despeses. Són declaracions al programa 'Línia directa' de Cugat.cat.

Josep Puig

La situació actual obliga a ajustar totes les partides. En manteniment de carrers hem de continuar reduint.



En aquesta entrevista, Puig també ha parlat sobre la possibilitat de construir habitatge protegit a Valldoreix. El president de l'EMD ha assegurat que la seva construcció no comportarà cap alteració del paisatge del territori ja que es respectarà la norma d'edificis de planta baixa i dues plantes superiors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.