La reducció pressupostària de l'EMD afectarà la prestació de serveis

Puig en un moment de l'entrevista

Política

Publicat el 23/nov/11 per Marc Sala

El pressupost de l'EMD de Valldoreix per a l'any vinent estarà marcat per la baixada d'ingressos i això es traduirà en la reducció de recursos en totes les partides. El president de l'entitat ha explicat a l'entrevista bimensual de Cugat.cat que les xifres definitives dels comptes de l'any vinent no es concretaran fins que no es renovi el conveni entre l'EMD i l'Ajuntament. Mira l'entrevista al president de l'EMD a Cugat tv

L'EMD es regeix pel conveni signat amb l'Ajuntament al 2006 i actualment estan en converses per renovar aquest acord. Per tant, el pressupost no es podrà definir fins a conèixer el nou conveni ja que aquest inclourà el retorn a Valldoreix d'una part de territori i en conseqüència la devolució de quotes per part de Sant Cugat.

Tot i no tenir xifres definitives, el president de l'EMD, Josep Puig, ha avançat retallades en totes les despeses. Són declaracions al programa 'Línia directa' de Cugat.cat.

Josep Puig

La situació actual obliga a ajustar totes les partides. En manteniment de carrers hem de continuar reduint.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




En aquesta entrevista, Puig també ha parlat sobre la possibilitat de construir habitatge protegit a Valldoreix. El president de l'EMD ha assegurat que la seva construcció no comportarà cap alteració del paisatge del territori ja que es respectarà la norma d'edificis de planta baixa i dues plantes superiors.