Sant Cugat acull aquest dissabte la presentació de la plataforma 'Ara Socialisme'

Villaseñor forma part de la plataforma 'Ara Socialisme'

Política

Publicat el 23/nov/11 per Mikel Vilalta

Militants del PSC s'han constituït en la plataforma 'Ara Socialisme', un moviment que vol canviar 'de dalt a baix' el partit potenciant-ne la democràcia interna i donant més veu als militants. El moviment, que es presentarà oficialment aquest dissabte a Sant Cugat, pretén recuperar els valors catalanistes que van fer que la formació tingués un gran suport social. 'Ara Socialisme' compta entre els seus membres amb el primer secretari del PSC local, Ferran Villaseñor.

El grup està format per militants i regidors socialistes que hi participen a títol individual. La plataforma reclama una presència més activa dels militants en les decisions del partit, així com un procés de primàries a l'hora de triar-ne els nous dirigents. 'Ara socialisme' adverteix que no donarà suport a cap candidatura al congrés del proper desembre perquè considera que el seu objectiu és impulsar un debat per refundar el partit.

El membre de la plataforma i primer secretari del PSC local, Ferran Villaseñor, ha explicat que 'Ara Socialisme' no desapareixerà després del congrés.

Ferran Villaseñor

El nostre objectiu no és acabar amb el congrés, sinó continuar com a corrent d'opinió

Your browser doesn’t support HTML5 audio





'Ara Socialisme' se suma als altres moviments que han sorgit durant els últims mesos entre les bases socialistes per redefinir el partit, com 'Congrés des de baix' i 'Més PSC'. Segons Villaseñor, l'auge d'aquests corrents ideològics és positiu perquè a la llarga enfortirà la formació.