La secció local de CIU creu que Artur Mas és l'única opció que pot evitar traslladar la presa de decisions a Madrid

Recoder amb Ramon Bonastre (CDC) i Joan Recasens (UDC).

Política

Publicat el 28/oct/03 per Vanesa Hernandez

L'agrupació local de Convergència i Unió està convençuda que Artur Mas és l'única garantia que Catalunya seguirà sent governada per una força d'obediència catalana i no pas per un partit sucursalista de Madrid. Així ho comunicaran a l'electorat els militants i càrrecs electes de la federació a Sant Cugat durant els 15 dies de campanya en què pensen entregar-se, diuen, per lluitar fins l'últim vot, conscients que Catalunya 's'hi juga molt'. La campanya electoral de CIU portarà a la ciutat els quatre primers noms de la llista al Parlament.

La federació nacionalista està decidida a gastar la sola de la sabata i convèncer l'electorat -porta per porta i botiga per botiga - de la importància d'anar el 16 de novembre a les urnes i evitar que, per primera vegada que una força depenent d'un partit espanyol governi Catalunya.

Conscients que el proper president de la Generalitat només pot ser Pasqual Margall o Artur Mas, l'alcalde ha fet una crida a la militància per evitar que la presa de decisions es traslladi a Madrid.

Lluís Recoder

L'electorat pot escollir entre un candidat que assegura que Catalunya és la seva prioritat i un altre que depen d'una força espanyola com és el PSOE.


Durant 15 dies de campanya, els pesos pesants de la federació passaran per Sant Cugat. En aquest sentit, Felip Puig, Duran i Lleida, Francesc Homs i el propi Artur Mas visitaran la ciutat en diversos actes per explicar el programa polític i la proposta de nou Estatut.

Recoder ha remarcat que Convergència i Unió és la força política que més vallesans inclou a les llistes al Parlament, el que significa una garantia que des del govern català es treballarà per la millora de la comarca. De fet 4 santcugatencs van a les llistes de la federació

Sobre el candidat, l'agrupació local creu que Artur Mas representa millor que ningú la continuïtat d'un projecte polític però la renovació en de les persones:

Lluís Recoder

Artur Mas assegura la continuïtat d'un projecte i la renovació i l'aire fresc d'una persona que no prové de la Transició.


Precisament aquest dimecres se celera l'acte principal de Convergència i Unió a la comarca amb un sopar multitudinari amb Jordi Pujol. El sopar, que ja té confirmades 1.000 persones, servirà per agrair la dedicació de Pujol al capdavant del govern durant els últims 23 anys.