L'equip de govern endurirà les ordenances per regular l'ús de bicicletes a zones de vianants


Temes relacionats

El Síndic reprova que les bicis passin pels carrers de vianants que no tenen carril habilitat (12/oct/11)

Lligar les bicicletes i disposar d'un número identificador, consells per evitar robatoris ( 8/ago/11)

Detinguts dos presumptes lladres de bicicletes (23/jun/11)

Vianants i ciclistes volen regulació per al pas de bicicletes a l'eix de vianants (17/des/09)


  • Comparteix:

L'Ajuntament regularà el pas de bibicletes

L'Ajuntament regularà el pas de bibicletes

L'equip de govern prepara una ordenança per regular la convivència entre ciclistes i vianants als carrers de Sant Cugat. Medi Ambient i Mobilitat juntament amb la Policia Local treballen en la redacció d'aquesta normativa que ha d'establir les zones de pas i les velocitats permeses a cada via de la ciutat. L'ordenança recollirà sancions per als que no respectin les normes. Mira el 'Línia directa' amb l'alcaldessa a Cugat tv

A banda d'establir les vies per les quals els ciclistes hauran de baixar de la bicicleta i les velocitats a les quals podran circular, la normativa també establirà sancions per castigar les infraccions.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que es treballa en un enduriment de la normativa. Són declaracions al programa 'Línia directa' de Cugat.cat.

Mercè Conesa

A les zones de vianants el ciclista ha d'anar peu a terra. Treballem per regular per on poden circular les bicicletes i a quines velocitats.


Conesa també ha avançat que Sant Cugat podria acollir un congrés de la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta. Tot i que no ha assenyalat cap data, l'alcaldessa creu que seria interessant portar a la ciutat un espai on reflexionar sobre aquesta convivència.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sóc vianants i ciclistes: Em sembla bé (més que bé) que es regularitzi l'ús de bicicletes, per a una millor convivència amb la resta de vianants. D'altra banda, em pregunto si les regulacions municipals i les sancions també afectaran als vianants incívics que no respecten els passos ja existents per a bicicletes, i que ens increpen quan els fem veure que caminar pel carril bici és com si caminessin pel centre de la calçada? Respecte, si, però respecte a TOTS.

OSKAR BORRAS FERNANDEZ. Enviat el 25/nov/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.