Sant Cugat treballa la incorporació a l'Associació de Municipis per la Independència


  • Comparteix:

Manifestació per la independència

Manifestació per la independència

L'alcaldessa, Mercè Conesa, anuncia que Sant Cugat treballa per formar part de l'Associació de Municipis per la Independència, entitat que aplega localitats a favor de l'exercici de l'autodeterminació. Tot i comptar amb majoria absoluta al plenari, l'equip de govern, format per CiU, busca el màxim suport de l'oposició per tirar endavant la proposta. En l'entrevista mensual a Cugat.cat, Conesa assegura que Catalunya cada vegada té menys lloc a Espanya, que veu clara la independència i que aquest pas no ha de fer cap mena de por. Mira el 'Línia directa' amb l'alcaldessa a Cugat tv

L'Associació de Municipis per la Independència és una organització que agrupa diferents ajuntaments catalans partidaris de l'exercici del dret a l'autodeterminació. Entre aquestes localitats, hi ha Vic i Girona, les dues governades per CiU.

En aquest sentit, Conesa ha explicat al programa 'Línia directa' que l'equip de govern treballa per sumar-se a la iniciativa amb el màxim suport de la resta de formacions al ple i d'entitats socials.

Mercè Conesa

Estem parlant amb col·lectius i també parlarem amb els grups polítics sobre aquesta qüestió.




A la pregunta de si és independentista, Conesa ha respost així.

Mercè Conesa

Catalunya cada vegada té menys espai a Espanya. Veig clara la independència. No ens ha de fer cap mena de por.






Conesa no ha marcat cap data per portar al ple municipal la proposta d'adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Buscar el suport de PSC, PP i ICV és una excusa per no tirar endavant la iniciativa. Si tan independentista és que aprofiti la seva majoria absoluta com ja ens té acostumats.

Joan Serrallonga. Enviat el 25/nov/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.