Sant Cugat treballa la incorporació a l'Associació de Municipis per la Independència

Manifestació per la independència

Política

Publicat el 25/nov/11 per Marc Sala

L'alcaldessa, Mercè Conesa, anuncia que Sant Cugat treballa per formar part de l'Associació de Municipis per la Independència, entitat que aplega localitats a favor de l'exercici de l'autodeterminació. Tot i comptar amb majoria absoluta al plenari, l'equip de govern, format per CiU, busca el màxim suport de l'oposició per tirar endavant la proposta. En l'entrevista mensual a Cugat.cat, Conesa assegura que Catalunya cada vegada té menys lloc a Espanya, que veu clara la independència i que aquest pas no ha de fer cap mena de por. Mira el 'Línia directa' amb l'alcaldessa a Cugat tv

L'Associació de Municipis per la Independència és una organització que agrupa diferents ajuntaments catalans partidaris de l'exercici del dret a l'autodeterminació. Entre aquestes localitats, hi ha Vic i Girona, les dues governades per CiU.

En aquest sentit, Conesa ha explicat al programa 'Línia directa' que l'equip de govern treballa per sumar-se a la iniciativa amb el màxim suport de la resta de formacions al ple i d'entitats socials.

Mercè Conesa

Estem parlant amb col·lectius i també parlarem amb els grups polítics sobre aquesta qüestió.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





A la pregunta de si és independentista, Conesa ha respost així.

Mercè Conesa

Catalunya cada vegada té menys espai a Espanya. Veig clara la independència. No ens ha de fer cap mena de por.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Conesa no ha marcat cap data per portar al ple municipal la proposta d'adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència.