CpC es dissol per redefinir-se i adaptar-se als nous temps


  • Comparteix:

Àlvar Roda és el president de Ciutadans pel Canvi

Àlvar Roda és el president de Ciutadans pel Canvi

L'associació política Ciutadans pel Canvi (CpC) ha decidit dissoldre's per adaptar-se als nous temps. Així ho ha acordat la seva junta en la 12a convenció de l'entitat, celebrada aquest dissabte. El seu president, el santcugatenc Àlvar Roda, considera que la base del projecte ja fa anys que ha caducat. CpC ha convocat una assemblea extraordinària a mitjans de desembre per ratificar la decisió i decidir si tiren endavant un nou projecte.

Segons Roda, la crisi econòmica, la desafecció política i el moviment dels indignats marquen un nou escenari en què cal una nova manera d'actuar per recuperar la confiança dels ciutadans en la classe política. Uns nous temps en què, explica Roda, Ciutadans pel Canvi ha d'evolucionar basant-se en un catalanisme fort i redefinint el sentiment nacional cap a l'esquerra.

El president de la plataforma considera que s'ha tancat un cicle.

Àlvar Roda

Ciutadans pel Canvi ha fet un cicle que s'ha de tancar bé, amb elegància i dignitat. Tots els que n'han estat membres es mereixen aquest respecte.




Per Roda, saber tancar un procés en el moment adequat és la manera encertada de fer política. Pel que fa al seu futur, el president de CpC ha assegurat que a curt termini no es plantegen adherir-se a cap corrent ni plataforma del PSC. Un PSC, explica, que ha de tornar-se fort perquè Catalunya és més d'esquerres que conservadora.

Roda creu que ara cal deixar que els socialistes treballin tranquil·lament.

Àlvar Roda

És millor deixar-los treballar tranquil·lament sense cap mena de pressió i que facin el seu congrés.



Una vegada ratificat per l'assemblea extraordinària, CpC donarà pas a reunions i debats per decidir si es tira endavant un nou projecte catalanista. Unes reunions que, explica Roda, no asseguren que neixi una nova entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.