Puigneró justifica els 10.000 euros per participar al Smart City Expo com una despesa necessària


Temes relacionats

Sant Cugat presenta avui i demà el seu projecte de ciutat intel·ligent a l'Smart City Expo (29/nov/11)

El PSC reclama que el concepte d'Smart City també s'apliqui en l'administració (30/nov/11)


  • Comparteix:

Puigneró en una imatge d'arxiu

Puigneró en una imatge d'arxiu

El tinent d'alcalde de Tecnologia, Jordi Puigneró, ha emplaçat el PSC a prendre's 'seriosament' el projecte d'Smart City i no llançar-se a la 'crítica fàcil' en relació amb el cost econòmic que la iniciativa pugui suposar per al municipi. Puigneró ha assegurat que el projecte de carrer intel·ligent té un cost zero per a les arques municipals, tot i la participació de Sant Cugat al Smart City Expo ha comportat una despesa de prop de 10.000 euros. El titular de Tecnologia ha explicat que l'Ajuntament havia de participar en aquest congrés mundial, celebrat a Fira Barcelona, i que ho ha fet de la manera més austera possible.

Responsabilitat i seny. Això ha demanat el tinent d'alcalde de Tecnologia als socialistes, després que aquests hagin criticat el cost de la participació de Sant Cugat al congrés mundial Smart City Expo. Jordi Puigneró ha elevat fins als 10.000 euros, els 7.500 que el PSC deia que el consistori s'havia gastat per tenir presència durant quatre dies en aquest congrés.

Puigneró ha explicat que la xifra, aproximada, de 10.000 euros és el cost que ha tingut l'estand de l'Ajuntament i la formació als tècnics que han d'aplicar el projecte d'Smart City a la ciutat. El titular de Tecnologia ha justificat aquesta despesa extraordinària com una oportunitat que Sant Cugat no podia deixar escapar.

Jordi Puigneró

És evident que en aquest congrés hem tingut alguna despesa, però demanem al PSC responsabilitat, perquè part de la despesa ha anat a formació de treballadors.





Puigneró ha refermat que el projecte de carrer intel·ligent, al marge del congrés de Barcelona, té un cost zero per a la ciutat gràcies a la col·laboració público-privada.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Vostè va dir públicament que no havia costat ni un euro a l'ajuntament, ara arran de la denúncia del PSC treu a la llum que ha costat 10.000 dels nostres impostos. Si vol parlar de responsabilitat ja sap el que hauria de fer, veritat?

Jaume Massanés i Papell. Enviat el 30/nov/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.