La uaSC denuncia que la brigada d'obres municipal està 'sobrecarregada'

Camions de la brigada d'obres municipal

Política

Publicat el 30/nov/11 per Jon Sindreu

Un altre Sant Cugat (uaSC) denuncia que la brigada d'obres municipal està 'sobrecarregada' amb tasques que no li pertoquen, i assegura que això li impedeix dur a terme les seves veritables funcions. La plataforma reclama a l'Ajuntament que doti la brigada de més recursos o, alternativament, contracti empreses concessionàries per fer part de la seva feina.

El portaveu de la uaSC, Jaume Massanés, ha explicat a Cugat.cat que la feina de la brigada municipal és realitzar tasques de manteniment, i no pas actuar de servei de neteja o fer obres de gran magnitud.

Jaume Massanés

La remodelació de la plaça Barcelona no correspon a la brigada d'obres, reparar els carrers de Mira-sol sí.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Massanés ha lamentat que quan el consistori va negociar a principis d'any el contracte de neteja amb la nova empresa concessionària, Valoriza, es negués a incloure zones com les Planes, la Floresta o Can Cortés dins les seves àrees d'actuació, i en canvi ho traspassés a la brigada d'obres.

Per descarregar la brigada de responsabilitats, la uaSC proposa una 'millor definició' de les seves tasques, així com dotar-la de més recursos i unes dates i projectes 'més realistes'.