El PP demana reduir les subvencions a les entitats en lloc d'augmentar els impostos

Els populars també proposen augmentar ingressos amb activitat empresarial

Política

Publicat el 30/nov/11 per Raquel Ligero

El PP proposa retallar les subvencions a les entitats santcugatenques i fomentar les activitats de caire social i cultural des de la iniciativa privada com a alternativa a l'increment de l'IBI i a la nova taxa del clavegueram. Així ho ha explicat el regidor popular Álvaro Benejam en una roda de premsa on ha lamentat que les ordenances fiscals proposades per l'equip de govern no incloguin, assegura, 'cap reducció de les despeses ni cap augment dels ingressos', i sí, en canvi, un creixement de la recaptació dels ciutadans.

Benejam ha criticat que l'equip de govern no hagi transmès correctament l'augment de la recaptació dels impostos per fer front a l'exercici de 2010 i ha lamentat que en temps de crisi s'augmentin els impostos i, en canvi, no es redueixin algunes despeses 'innecessàries' com les subvencions a entitats.

Álvaro Benejam

S'han de reduir les subvencions, perquè són despeses innecessàries. S'hauria de fomentar aquestes activitats de forma privada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El regidor popular també ha apuntat que l'Ajuntament hauria d'augmentar ingressos a través del foment de l'activitat empresarial a la ciutat, per evitar que siguin els ciutadans, amb l'augment de l'IBI i la imposició de la taxa de clavegueram, qui pateixin els efectes de les ordenances fiscals per a l'exercici de 2012.