Jordi Pujol adverteix que el PP d'Aznar és l'única força que pot 'desestabilitzar' Catalunya'


  • Comparteix:

Se li va fer entrega d'una placa commemorativa.

Se li va fer entrega d'una placa commemorativa.

L'estabilitat de Catalunya passa perquè CiU guanyi les eleccions al Parlament. Així ho ha afirmat Jordi Pujol durant un sopar davant de més de 1.000 persones a Can Magí. Segons Pujol, l'única força que pot desestabilitzar Catalunya és el PP, ja que votar aquesta formació només servirà per entregar la presidència a Pasqual Maragall.

Jordi Pujol ha aprofitat per fer un recorregut per la història de Catalunya en els darrers 23 anys, i per recordar els canvis que ha viscut el país sota la presidència de CiU. Segons Pujol, aquesta formació és la que ha donat estabilitat a Catalunya i un canvi de color polític en el govern català no garanteix en cap cas que continui aquesta línia de progrés i estabilitat.

Jordi Pujol

Si ara hi hagués un canvi de govern amb els socialistes al capdavant, totes aquestes coses entrarien en crisi, començant per l'estabilitat. No hi ha garanties que se seguís la línia de progrés amb la mateixa eficàcia.


Pujol ha carregat també contra el PP i contra les declaracions fetes aquesta mateixa setmana per José Maria Aznar, que va assegurar que només el PP pot donar estabilitat a Catalunya. En aquest sentit, el president de la Generalitat ha afirmat que el PP és l'única força que realment pot desestabilitzar Catalunya, ja que considera que el seu objectiu és donar la presidència de la Generalitat als socialistes. Per a Pujol, tant votar el PP com ERC suposa donar més força al projecte de Pasqual Maragall.

Jordi Pujol

Votar ERC vol dir votar al PSC, i igualment passa amb els votants del PP. L'estabilitat de Catalunya passa per CiU i l'estabilitat, en canvi, pot passar pel PP.


Durant el sopar, que ha comptat amb l'assistència d'un miler de persones, Pujol també ha recordat que aquestes eleccions no seran fàcils però que cal treballar a fons, i ha afegit que el projecte de CiU encara no ha acabat i que el camí que queda per endavant l'han d'afrontar persones joves amb projecció de futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.