Les JERC 'reciclen' la Constitució espanyola com a protesta i demanen que Sant Cugat se'n declari moralment exclòs


Temes relacionats

Les JERC 'enterren' la Constitució espanyola en protesta per la commemoració de la Carta Magna ( 7/des/10)


  • Comparteix:

Imatge del vídeo de les JERC

Imatge del vídeo de les JERC

Les JERC han publicat a YouTube un vídeo al qual 'reciclen' la Constitució espanyola. Es tracta d'una nova protesta de les joventuts d'ERC contra el que diuen és una de les principals armes emprades per l'Estat espanyol contra els Països Catalans i el seu jovent. L'audiovisual coincideix amb la celebració del Dia de la Constitució i se suma al publicat l'any passat al qual enterraven la Carta Magna. D'altra banda, ERC reclama, a més, que Sant Cugat es declari moralment exclosa de la Constitució.

La secció local d'ERC ha emès un comunicat als mitjans on 'neguen la legitimitat' de la Constitució espanyola i reclamen que Sant Cugat se'n declari moralment exclòs. Els republicans consideren que la Constitució 'escapça' i 'coarta' les reivindicacions nacionals i socials dels Països Catalans perquè no es reconeix el dret a l'autodeterminació.

Des d'ERC entenen la vigent Constitució com un pacte que permet la 'impunitat de les restes franquistes' i sotmet a Catalunya a un 'espoli fiscal del 10% del PIB'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.