La CUP insta la ciutat a sumar-se al moviment per aconseguir productes que no generin residus


  • Comparteix:

La CUP proposa adherir-se al moviment Residu Zero

La CUP proposa adherir-se al moviment Residu Zero

La CUP proposa que Sant Cugat s'adhereixi al Fòrum Estratègia Catalana Residu Zero per avançar cap a la reducció i reaprofitament progressiu dels residus. La formació independentista pretén abandonar el model basat en el reciclatge per un model que tendeixi a reduir al màxim els residus i que impliqui al màxim empreses i administracions per aconseguir-ho. La CUP presentarà una moció en aquest sentit al ple de la setmana vinent.

El portaveu de la CUP, Guim Pros, ha explicat que la moció que portaran al ple vol començar a canviar la situació actual que responsabilitza els ciutadans, que paguen amb impostos un reciclatge que també han de fer ells mateixos, per centrar-ho en les empreses i les administracions i crear un model que tendeixi a la minimització dels residus. Són declaracions a Cugat.cat.

Guim Pros

En lloc de centrar-ho en el reciclatge ho volem centrar en la reducció dels residus.


La moció pretén que Sant Cugat s'adhereixi a la Xarxa de Municipis de l'Estratègia Catalana Residu Zero i promoure i compartir amb els altres municipis d'aquest organisme bones pràctiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.